Offshore forpleining

Tilpassede driftskonsepter innen offshore forpleining

Aramark Norge Offshore AS er et forpleiningsselskap som siden 1995 har spesialisert seg på å drive forpleiningstjenester ombord på mobile rigger og faste installasjoner på norsk sokkel. Vi er en totalleverandør av tjenester innen offshore forpleining med hovedvekt på renhold, mat og vaskeri.

 

Kontakt ossVår bærekraft strategi

Offshore forpleining

Våre forpleiningstjenester

Aramark – kvalitet på offshore forpleining. Vi skaper en trygghet for alle de menneskene som daglig jobber offshore, ved å sørge for topp renhold, rene klær og en matopplevelse for hverdag og fest. 

MAT

Vi tilbyr en komplett tjeneste innen offshore forpleining, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Vi håndterer alle catering- og rengjøringsrelaterte anskaffelser og produktvalg. I tillegg all logistikk, lagring og transport av catering og rengjøringsprodukter.

Vi vil begeistre våre oppdragsgivere og brukere med varierte og sunne matopplevelser hver dag.

RENHOLD

Aramark sikrer at kvaliteten på renholdstjenestene ivaretas. Gjennom grundig opplæring og oppfølging av våre ansatte sørger vi for at omgivelsene på riggen til enhver tid er ivaretatt.

Vi vet at godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Konsept

Vi produserer og serverer måltider i henhold til gitte krav og under vår visjon om «Hjemmelaget mat på jobb».

Vi bruker lokale leverandører, lokale råvarer i sesong, lokal matkultur og kvalitetsprodukter i vårt offshore cateringkonsept. «Hjemmelaget mat på jobb» er noe som kjennetegner oss. Det representerer dyktige medarbeidere og god og næringsrik mat.

Ved bruk av lokale leverandører og råvarer sørger våre kokker for “hjemmelaget” mat året rundt. Vi tilpasser menyer etter sesong og høytider, og tilbyr alt fra komletorsdag, fredagstaco til skalldyrbord og grillaften.

Aramark kjenner merverdien til et godt måltid, og vi gjør vårt ytterste for å bidra til velvære for våre gjester.

Kontakt oss for mer informasjon. 

Vi er en totalleverandør innen offshore forpleining og medlem i Norges Rederiforbund

Kantine offshore på rigg
Renholdsoperatører offshore forpleining

Renhold & vaskeri

Aramark sikrer at kvaliteten på renholdstjenestene ivaretas.

Gjennom grundig opplæring og oppfølging av våre ansatte sørger vi for at omgivelsene på riggen til enhver tid er ivaretatt.

Vi bruker kvalitetsmål i INSTA 800 som basis for vårt renholdskonsept, dette bidrar til redusert bruk av kjemikalier og utslipp. Ved bruk av maskinelt renhold sørger vi for kostnadseffektive løsninger som reduserer faren for belastningsskader hos våre ansatte, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Utover daglig renhold, så utfører vi blant annet smittevask, vindusvask, boning og polering av gulv og hovedrengjøring. Vårt vaskerikonsept tilbyr også vask av matter, sengetøy, håndklær og klær. 

Vi benytter oss av moderne metoder for rengjøring for å levere en rask og effektiv tjeneste. 

 

Offshore forpleining - andre tjenester

I tillegg til rene offshore cateringtjenester kan vi også bidra til prosjektering og ferdigstilling av rigger.

Vi har lang erfaring med seiling og klargjøring av rigger for norske forhold og kan bidra med alt fra innspill til rigg utforming, til bistand i forbindelse med samsvarsuttalelse.

Vårt kontaktnett sørger for at vi kan levere offshore forpleining på tvers av landegrenser. De siste årene har Aramark vært delaktig i flere suksessfulle seilinger og klargjøring av rigger for norsk kontinentalsokkel. Vårt driftskonsept og kompetanse er din sikkerhet for en profesjonell tjeneste.

 Beredskapsoppgaver

Vi utfører oppgaver som livbåtfører, førstehjelper og søkelag etc. 

Innkjøp

Vi håndterer alle mat- og rengjøringsrelaterte anskaffelser og produktvalg.

Kiosk

Kiosk for magasiner, aviser, snacks og søtsaker

Velferdstjenester

Vi bidrar til et godt arbeidsmiljø og kan ta ansvar for treningsfasiliteter eller sosiale samlinger.

Logistikk

Vi håndterer all logistikk, lagring og transport av catering -og rengjøringsprodukter.